hotel predeal cu piscina

hotel premier predeal

Paintball-ul este excellent pentru teambuilding. Din ce in ce mai multe firme practica acest sport ca o modalitate de sudare a echipelor si de detensionare a conflictelor, oferind totodata o experienta de neuitat angajatilor.

Situat la marginea oraşului Predeal, Hotelul Orizont pune la dispoziție o zonă de spa şi camere cu aer condiţionat, acces gratuit la Net WiFi şi Television set cu ecran plat.

[simply click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter particular precum și ștergerea lor]. Sunt de asemenea de acord să primesc alerte prin sms și e mail care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.

Cookie-uri de targetare și publicitate Activ Inactiv Aceste cookie-uri pot oferi posibilitatea de a monitoriza activitățile online ale utilizatorilor și de a stabili profiluri de utilizatori, care pot fi apoi folosite în scopuri de promoting.

Всё отлично. Чисто,уютно. Шикарное расположение. Отзывчивые хозяева.

The menu functions several different Greek salads and appetizers expertly crafted for your mouth watering dining knowledge. We invite you to try our signature dishes such as the “Kataif Evanthia” and also the “Kefalotiri Saganaki” made with the best cheese and honey.

Promitem ca va fi o seara minunata cu multe bunatati si bauturi grecesti, cu muzica greceasca si internationala, cu dessert bar si multe alte surprize!

Aveți liber în această perioadă? Dacă da, atunci treatment ar fi costul total? Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări.

Alfa Hotels angajeaza pentru punctul de lucru Predeal, lucrator bucatarie. Pentru acest submit, cautam persoane serioase, atente la detalii Lively si indemanatice. Experienta nu este necesara, dar ne dorim ca noul coleg sa puna accent pe o buna relationare cu ceilalti colegi din bucatarie.

Dacă doriți să experienceți parte dintr-o echipă de oameni dedicați și dornici de a oferi servicii de cea mai bună calitate, Hotel Orizont Predeal este locul suitable în care vă puteți dezvolta!Cerinte:Persoană sociabilă, responsabilă, onestă, mai multe orientata spre clientMinim 2 experienta in domeniu hotelier, pe o pozitie similara Cunoștințe de limba engleză - nivel mediuCunoștințe operare Personal computer si sistem informatic OperaPersoană dornică de a lucra in ture, într-un mediu dinamic și profesional, cu posibilitate de relocare in PredealCe oferim:Deal de muncă pe perioada nedeterminataOre suplimentare platite si bonuri de masa la valoarea maxima de thirty lei/zi lucratazile de concediu de odihna proportional cu vechimea in munca (intre 22 si 25 zile)Salariu in functie de experienta, aptitudini si implicare Posibilitate de dezvoltare profesională si invatare la locul de munca Va asteptam sa va alaturati celui mai mare hotel din Predeal!Pentr

Am fost un grup de 4 persoane, și a fost a doua oară cand am decis să ne cazăm aici. Apartamentele sunt mari, spatioase, curate. Paturile foarte confortabile, iar la ten moment de mers găsiți cele mai bune restaurante din Predeal.

Beneficiind de o locație convenabilă pe drumul DN1, în stațiunea turistică Predeal, Hotelul Piemonte este alegerea excellentă pentru a explora Valea Prahovei sau pentru a organiza întâlniri de afaceri.

Informatii utile despre cofetariile din Predeal treatment va pot asigura torturi pentru nunta sau botez, prajituri various si produse de patiserie

We appreciated returning to this hotel for the second time and will be joyful to take action Sooner or later whenever We now have the chance to get in the region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *